Altijd heb ik het al leuk gevonden om met kinderen te werken. In Bussum, waar ik ben opgegroeid, had ik vroeger een aantal oppasadressen. Maar na de middelbare school had ik niet meteen duidelijk wat ik wilde studeren. Ik heb daarom toen een tussenjaar genomen en heb ik vrijwilligerswerk in Ghana gedaan. Ik heb daar o.a. lesgegeven op een basisschool en middelbare school. Ik ervoer hoe mooi het was om kinderen iets te leren en te zien groeien. Dat maakte dat ik mij inschreef voor de pabo. Ik wilde de pabo doen in 's-Hertogenbosch, omdat deze pabo goed aangeschreven is. En vooral omdat ik s-Hertogenbosch een ontzettend mooie en gezellige stad vind! 

Ik ben in ’s-Hertogenbosch gebleven na de pabo en ik woon er ondertussen al zeven jaar met veel plezier. Nadat ik mijn pabo-diploma ontving, heb ik al anderhalf jaar als leerkracht gewerkt. Naast leerkracht zijn van een eigen groep, heb ik een jaar als invaller gewerkt. Dankzij het invallen heb ik vele scholen in 's-Hertogenbosch en omgeving leren kennen. 

Als leerkracht merkte ik dat ik graag meer individuele tijd en aandacht wilde geven aan de kinderen in mijn klas, dan ik op dat moment kon realiseren met een volle groep kinderen. Ik heb toen ervaring opgedaan in het geven van individuele begeleiding aan kinderen, op gebieden waar zij ondersteuning in nodig hebben: arrangementsbegeleiding. Ik ontdekte dat je als individuele begeleider écht de tijd en aandacht hebt voor het kind en het geeft veel voldoening om een kind dan te zien groeien.

Ik vind het, voornamelijk individueel, begeleiden van kinderen op schoolgebied en op persoonlijk vlak zo leuk, dat ik APOlearn heb opgericht om mij hierop te richten! 

 

Mijn CV kun je vinden via mijn LinkedIn-profiel

 

Een aantal dingen die bij mij passen en waar ik gelukkig van word: 

  • tijd met vrienden en familie doorbrengen;
  • tennissen en zwemmen;
  • lekker eten;
  • muziek;
  • series en films; 
  • reizen; 
  • diepe gesprekken voeren; 
  • Frans praten met familie en vrienden.