Coachee - Meisje van 13 jaar
"
Ik v
ond het fijn om met iemand te praten die ik nog niet kende en die naar mij luisterde. Ik vond ook dat Apolline goed kon luisteren en verwoorden wat ik bedoelde. Ik vond het heel prettig om te praten of iets te doen tijdens het wandelen, dat voelt wat losser dan aan tafel of binnen."

 

Karin - Moeder 
"
Met Apolline van APOlearn krijg je een integere vakvrouw in huis. Als er iemand is die jouw kind ‘echt gaat zien’, dan is het Apolline wel. Samen met jouw kind zal ze op ontdekkingstocht gaan om zo te achterhalen wat de persoonlijke sleutel is voor jouw kind. De sleutel tot lekkerder in zijn of haar vel zitten of met meer zelfvertrouwen met het schoolwerk aan de slag. Apolline kan je kind op beide facetten begeleiden. Apolline snapt dat jouw kind veel meer is dan een wandelend hoofd. Daarom gebruikt ze ook allerlei technieken die jouw kind in verbinding brengt met hart en lichaam. Zodat blokkades verdwijnen en alles in jouw kind weer gaat stromen."

 

Laura - Leerkracht Kindcentrum De Hoven, Rosmalen
"
Apolline is empathisch en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Waar ik vooral steun aan had, was haar rust en haar observerende blik. Ze is een fijne collega om mee samen te werken; Ondersteunt en begeleidt daar waar nodig is. Ook weet ze op het juiste moment in te springen. Ze had in een mum van tijd een band met een van mijn leerlingen opgebouwd. Het was voor hem snel vertrouwd. Welbevinden is wat voor haar telt. 

         bAnd

            Positief

            Opbouwend

          bLik

    begeLeiden

welbevInden

momeNt

            Empathisch."

 

Marja - Intern begeleider 0-8 jaar Kindcentrum De Hoven, Rosmalen 
"Apolline heeft binnen KC De Hoven 5 maanden (schooljaar 2019-2020) individuele arrangementsbegeleiding gegeven aan verschillende leerlingen. 
Als intern begeleider heb ik Apolline ervaren als een zeer enthousiaste en betrokken begeleidster. Ze bereidde haar begeleiding altijd tot in de puntjes voor, kon altijd precies onderbouwen waarom ze voor een bepaalde werkwijze koos en evalueerde elk begeleidingsmoment erg uitgebreid en op papier. Ik heb Apolline leren kennen als iemand die kritisch naar eigen werk kijkt, goed omgaat met de feedback die ze krijgt en het allerbeste voor haar leerlingen wil. Toen de corona-maatregelen werden aangekondigd, begeleidde ze haar kinderen binnen een week d.m.v. videobellen. Ze pakte dit ontzettend goed op en heeft ervoor gezorgd dat de leerlingen geen enkel begeleidingsmoment hebben hoeven missen. Tijdens evaluatiemomenten kon Apolline altijd heel helder uitleggen wat ze had gedaan, wat dit voor effect had gehad voor de kinderen en wat haar adviezen voor de toekomst waren. Ook stond ze ouders en betrokken externen altijd heel prettig te woord en kon ze vragen goed beantwoorden. We hebben deze maanden ontzettend prettig met Apolline samengewerkt. De kinderen hebben het erg fijn gehad tijdens de begeleidingsmomenten en op hun eigen niveau veel van haar mogen leren.”

 

Bregje - Moeder
"
Mijn zoontje was altijd een super lieve en lachende baby en peuter, langzaam veranderde zijn gedrag en we hebben toen hulp ingeschakeld. Via een paar wegen kwamen we erachter dat hij langer tijd nodig heeft om dingen te begrijpen en ook zat hij qua niveau niet gelijk aan zijn mede klasgenoten. Door het verschil tussen zijn vriendjes zag hij grapjes of opmerkingen al snel als pesten, maar hij begreep het vaak gewoon niet. Samen met school zijn we in contact gekomen met Apolline Mol. Zij heeft met mijn zoontje gewerkt aan zijn sociaal welbevinden en aan zijn werkhouding op school. Dankzij de Corona tijd heb ik als moeder veel van deze contacten kunnen volgen en ik ben erg te spreken over hoe Apolline dit aanpakt. Ze heeft heel veel geduld en weet mijn zoontje ertoe te bewegen om over zijn gevoelens en reacties die daarbij horen na te denken en te praten. Daardoor heeft hij zijn gevoelens veel beter onder controle en praat hij erover i.p.v. letterlijk het gevecht aan te gaan. Apolline gaat deskundig te werk. Is heel lief en begaan met hem. Ze vraagt door als hij van het onderwerp afwijkt. Ze heeft hem ook zeker megegeven dat hij zijn eigen tempo mag hebben. Dat hij mag zijn wie hij is. Ik durf wel te stellen, dat zij mij mijn lachende zoontje terug gegeven heeft en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Ik zou Apolline zeer zeker aanraden om mee in zee te gaan. Zij doet fantastisch werk en je krijgt je blije kind weer terug."

 

Lindsay & Michiel - Ouders 

"Lieve Apolline, wij zijn er heel blij mee dat jij onze zoon zo goed hebt geholpen. Hij is heel goed vooruit gegaan . Hij voelt zich heel erg op zijn gemak bij jou. Je leerde hem op een leuke manier om het te leren. Bedankt hiervoor."

 

Linda Slagter - Intern begeleider 8-12 jaar De Hoven

"Wat ik van Apolline gezien heb, is dat zij rustig, positief en betrokken is en kwalitatief goede en uitgebreide verslagen schrijft!”